5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve düzençı kabil malzemelerden dokumalmış ağır sıklet bir bapdır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Yangın baplarını sarih tevkif etmek derunin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın ayrı ayrı varyasyonları vardır. Buna analog şekilde kapıları kilitli yönelmek muhtevain kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Esrar ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sayesinde evgin durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra müdafaa Yangın Kapısı Fiyatları eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz eksiksiz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu manzara kontrolör edilmelidir. 

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve varlık Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapısı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini peylemek kucakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapıları, yangının bölgesel Yangın Kapısı olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Ivedi çıkış bapları strüktürsı bakımından bazı özelliklerle donatılır. Kapıların serlıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Bina içlerinde cam veya metal sandık olan elan hafif ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

FEZA Cümle Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı esna otomasyon sistemlerine uygun aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page